Stockholm vidare till sälen.

Snart jul och efter jul väntas nytt jobb. Tacka fan för underbarhet! Mer pengar i plånboken och med sanna mina ord lovar jag att lägenheten lär göra en radikal vändning. Det ska sättas stil och glans på boendet! Men inte bara det, jag kan få börja plugga igen, efterlängtat som inget annat! Designens kunskap ska prägla mitt nästa år.


Det lär bli som en ny start på även en fräsch Blogg. Jag har höga förväntningar på år tvåtusennio. Hoppas lyckan blir min. Jag vill så gärna lyckas med alla mina mål. Men just nu drömmer jag enbart om en stort solarium.. sola sola sola!


Över nyår drar vi till Stockholm jag och min underbara Andreas. Så räkna inte med oss på nyårsfesten, vi låser istället in oss på hotell med god mat och mycket mys! Och vecka tre beger vi oss till Sälen, med vänner och familj. Jag tror detta blir den bästa starten på det bästa året någonsin.


Skön jul på er om vi inte hörs innan, fast den risken är väl ändå ganska stor att vi gör!

Måste bara påpeka att vårt Internet varit avstängt i ett antal dagar. Ganska bra anledning till att Bloggen är uppdaterad dåligt.

Kyss!


Att kämpa, visar resultat.

Hej sjukhusetssängen! Gör mig bara frisk. Åkt in och ut nu i två dagar. Prover efter prover, vad är felet på mig? Får nog svar på fredag och medecin därefter. Längtar efter all min enerig och styrka, som kroppen sugit ur mig.. Första andetaget är början till döden, så andas medan du kan.

Men mitt i all denna sjuksdoms-röra, så fick jag nytt jobb igår! Tacka fan för lite nya utmaningar och kanske lite mer pengar på kontot, nu efter jul. Då lär dom behövas!

Mina nya planer är att måla om hallen igen. Sist målade jag och Linda den nogat, tja! Den ser då mer lila ut och snyggt är det då inte. Denna gången får det bli en mörkare brun eller så varför inte vit? Men en mörk färg skulle få hallen att kännas så mycket mindre och det är just vad jag vill. Eftersom den sträcker sig igenom hela lägenheten och den är allt annat än liten. Ja, det tål att tänka på både en och två gånger till..

Julklapparna börjar ta sin form. Vi var smarta nog att ta en heldag på ullared och göra slag för sin bilighet! Dock handlar det inte om snålhet, bara rent sparande. Med tanke på att det bär av till Sälen v.3! Skidorna på och eftersom dom flesta är nybörjare, räknar jag med.. asgrav! Fett kul, god jul -v-

Ikväll blir det jobb sen en liter popcorn!

Världen befolkas av mig, mig och mig och mig, bara mig och min Andreas.


Jag skriver om ingenting.

Ärligheten ställer mig mot väggen!
Jag har absolut ingenting att skriva om, som skulle intressera någon i hela världen
mer än mig själv! För mina tankar och mitt liv är så präglat av lycka och underbar kärlek.
Men det är inget jag kan sätta ord på. Det är perfekt! Men det gör bara mig själv lycklig.

På återseende!
Vår alls älskade Ekman /v.

RSS 2.0