Jag är en oäkta bloggare.

Alla sover, jag vill också kunna somna men de är hopplöst. Så får bli lite bloggande istället. Kommit på att jag suger på det! Men det tar sig.

Var i stan med Långberg och Engström idag, jätte mysigt. Kolla på alla snygga-uppklädda-bal-människor. Brossan var grymt stilig, nästan så man själv får ångest över att man aldrig gick på balen själv. Sen körde jag hem till min älskling och väckte han. Dock börjar han vänja sig vid att inte få sova sålänge längre efter att han jobbat. Han står ut! Sen våldgästade vi Linda och Niklas sen Josefine, nu sover han gott igen. Själv är man ledig imorgon, men jobbar hela lördagen. Astrist att börjat jobba helg igen! SUCK..

Ännu mer suck suck dubbel suck är att jag skadat foten, hinner inte mer än lägga kryckorna sen knäskadan och att dom snott mobilen från mig, som var en vecka gammal. Fuck vilken maxad otur jag ligger inne med. Men vafan jag har väl allt jag vill ha, en mobil hit eller dit, jag som är så sjukligt rik denna sommaren. NOT. Skulle spara satan, för att ha råd att betala hela Malta resan, utan att behöva ta Csn stöd. Japp, men lycka till. Grattis til mig!
image10

Men jag är inte bitter, imorgon blir det fett utgång istället!
Äsch, ska försöka slumra till nu, sovis.
Puss puss puss puss `.´


Hjälp mig att leva


Om jag går i cirklar så hjälp mig att hitta rätt

Viljen är mitt vapen och lusten finns kvar

Men det känns som om jag gör rätt val
Hej, jag är kär

Fast jag vet att kärlek gör en blind
Känns det som jag aldrig sett världen med så positiva ögon




image9


Efter det som varit dåligt, kommer det som gör dig glad.

Regnet piskar hennes rygg. Hon har dragit upp hättan så långt över huvudet att hon bara ser sina egna fötter där hon tar sig igenom det våta gatorna. Där har hon gått länge nog. Regnet vill inte avta.

Hon är så medveten om att hon valt fel. Var dag hamnar vi i vägsjäl. Ett måste att välja en väg, vidare i livet. Hela livet kommer det vara så. Det är bara du som väjler dina egna vägar. Det är bara som sätter dina egna stopp!

Men vilken väg du än tar. Om så regnet piskar skiten ur dig. Så titta aldrig bakåt, låt det vara minnen. För den tiden är förbi. Du kan aldrig pausa. Tiden tickar var du än går.

Efter regn kommer solsken.

Det var längesen hon var så våt. Men när hon tar av sig hättan från ansiktet och tillsist vågar kolla upp. Kan hon känna att hon har solen i naken. Det är svårt att förstå. Men det är sant. Regnet har lagt sig på gataorna och himlen är klarare än någonsin.

Hon vill nästan bara dansa runt där hon står mitt på trottoaren. Även om kläderna fortfarande är våta, så torkar dom.  Lyckan av att slippa glömma sig under sin hätta. Under en mask. För att dölja sig själv.

Hon är lycklig.

Efter ensamheten kommer det någon att dela tiden med.

Han tar hennes hand, håller den hårt och börjer sig fram mot hennes öra. Ska hon våga lyssna på vad han har att säga. Kommer regnet piska henne snart igen. Hon vågar knappt chansa. Men hon lyssnar till hans väl valda ord. Hans mun formar, jag vill alltid vara din.

När hela världen står utanför. Alla kan se två människor som känner lycka, men ingen kan komma inpå dom. Hon släpper ingen så nära. Resten får stå där och bara kolla på. När dom älskar i solens värme.


RSS 2.0