Starka färger - överdriv jätte gärna.



Tillökade min gaderob idag med en bara så snygg och enkel kjol. Som passar både till vardags och fest. Såna kläder kan jag inte låta bli att avguda. Blev en hel del underkläder också, och det var absolut på tiden. Har bara satsat på starka färger denna gång, i mitt val av underwear. Vilket jag nog gjorde rätt i.. visst går alltid svart och vitt hem, men lite färg kan faktiskt få det att kännas både sexigare och destu mer intressant.
Just nu är längtan bara stor till nästa helg. Då blir det allt annat än lugnt..

Har ni någon gång tyckt om någon så
fasligt mycket att orden inte räcker till?
Jag har!
P & K
Nina Fogelberg.

Sån hemmafru hittar man inte i vilken sökannons som helst!

Aa, vill få något gjort här hemma idag. Mitt första förslag var att rensa upp i vår blivande nya hall och få målat där. Men kom snart underfund med mig själv att det var väldigt mycket jobb och just nu har jag extrem ont i ryggen. Så det får vänta tills jag är bättre. Sen kom min andra smarta tanke; jag ska gå ut och tvätta vårt såkallade VITA staket, som efter denna årstid blir allt annat än vitt. Jo men smart Nina, ta dig en titt ut. Hela staket är förfan täckt av snö! Duktigt.

Så nu blev det en sån 5 minutare i soffan och en tänkare, och då ploppade de upp. Jag kan för alldel måla högtalarna, som skulle målats för sådär en månad sen! Jag måste erkänna att får jag bara tänka till, så jag kan få mycket gjort en fredag som denna, innan det blir väla med Linda efter fem ikväll. Vill påpeka att jag redan städat och skurat hela spisen.

Sån hemmafru hittar man inte i vilken sökannons som helst! Förrsten så skulle jag faktiskt jobbat idag, men så blev inte fallat, så är man ledig så får man ta tillfället till akt och få någonting gjort istället..



Japp, så de så. / N

Nyårsfoto och miljontals av kärlek.



Stockholm blev precis så bra som det bara skulle bli. Och sälen därefter .. var skidresan, som tog priset. Jag Linda ägde bakarna, haha! Dock ägde vi nog mer pulkan. Först prövade vi svarta sopsäckar men de gick sådär. På isen var det kanon, men på pulkan kom vi bättre upp i hastighet! Ja, många goa minnen. Jag får väl försöka bli bättre på att berätta och förklara. Men tiden räcker inte till för min blogg just nu bara.

I torsdas, blev det lite tjejträff med Linda och Idah, även Michaela och Elin var med i början av kvällen. De slutade lyckligt som fan, dock ramla Idah ner från en staty och visa tog ett antal dopp i buskarna men förövrigt, bara roligt! Förresten så ägde jag sönder dom andra vid biljardbordet .. haha!

Nämen, vi hörs snart igen.Jag ska kila till Jobb och känna lite gryn. Vi kollar nämligen på en ny säng. Oh, vill ha!
Andreas Ekman, mannen som våldtog mitt hjärta med stil!

/ N.

Ps. snart kommer lill-Otto till världen. <3

RSS 2.0